Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er ingen krystalkugler eller sandsigersker, men til gengæld præsenterer årets program ved konferencen Tomorrow’s Urban Travel et bredt sortiment af branchens mest spændende aktører, der giver deres bud på fremtidens turisme. Med udgangspunkt i viden, erfaringer og research dykker en håndplukket gruppe af eksperter ned i de trends og fakta, der kommer til at styre udviklingen i turismen de kommende år.

Blandt talerne er Olivier Cardon, direktør for Accor Locals, der arbejder med at åbne Accors franske hoteller op for de lokale og giver sit bud på, hvorfor det faktisk skaber stor værdi ikke kun at fokusere på de rejsende, men også på naboerne. Derfor har Olivier Cardon fyldt kufferten med spændende eksempler på, hvad der får de lokale til at strømme ind i hotellerne, og hvilke tiltag de lokale ikke tager til sig.

Se det fulde program her.

WoCos bestyrelse skruer bissen på

Bestyrelsen i Wonderful Copenhagen minder nu politikerne på Christiansborg om, at staten tilbage i 2018 selv tog finansiering af WoCo til sig og samtidig løftede pengene ud af Region Hovedstaden.

Log ind