Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det schweiziske/sicilianske og tyske par Lisa and Francesco har åbnet café Tilda på Nørrebro i København, skriver MigOgKbh.dk.

De har tidligere stået for et hotel i de schweiziske alper, men er altså nu flyttet til København for at lave autentisk hjemmelavet mad og stemning.

“Vores største ønske er, at alle – især familier – der kommer ind af døren med det samme føler sig fuldkommen hjemme i den afslappede atmosfære på Tilda,” forklarer Lisa.

Faktisk er der dobbelt op på mad i lokalerne på Stefansgade 47. For Tilda har indgået en joint-venture med deres gode ven Mads. De synes nemlig det var synd, lokalerne stod tomme om aftenen. Så Mads, som tidligere har været kok på Geist og Il Buco, skifter navnet om aftenen og vupti – så er restauranten Ham’der klar.

Læs mere om restauranten og se billeder her.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind