Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke tilfældigt, at Henrik Yde er blevet kaldt ”gourmetrestauranternes regnskabskonge” og er en af få restauratører med michelinstjerne, der kan finde ud af at tjene penge, skriver Berlingske.

I 2006 åbnede han Kiin Kiin i Guldbergsgade. Halvandet år efter fik den som den første thailandske restaurant i verden en michelinstjerne. Og den har den beholdt lige siden.

Kiin Kiin har siden udviklet sig til et imperium med 12 spisesteder i København, samt restauranten Sra Bua by Kiin, som ligger på Siam Kempinski-hotel i Bangkok. Den fik i 2017 også en michelinstjerne, som den genvandt sidste år.

Læs hele historien her.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Log ind