Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Et forbud mod rygning på udendørsserveringer i Danmark vil ikke reducere rygningen, det vil derimod flytte rygerne ud på gaden. Røgen, støjen og cigaretskodderne vil i stedet kunne irritere naboer og forbipasserende. I stedet for at det foregår inden for rammer som i dag, hvor restauratører har tænkt over at minimere generne.”

Sådan skriver HORESTAs politiske direktør, Kirsten Munch, i et debatindlæg i Nordjyske som en kommentar til den seneste debat om et udvidet rygeforbud. Debatten er opstået i kølvandet på, at svenskerne har indført forbud mod rygning i forbindelse med udeservering på restauranter og cafeer.

”Vi oplever ikke, at gæsternes rygning udgør et egentligt problem på eller for vores medlemsvirksomheder. Det er jo i restauranternes interesse, at alle gæster er glade - også dem, der ikke vil sidde i røg - og derfor findes der som oftest gode løsninger, der sikrer dette”, skriver Kirsten Munch.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind