Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I et nyt regnskab fra Lego-arving Morten Kirk Johansens Vejle-restaurant Remouladen er resultatet forbedret med over 1 mio. kr. Underskuddet var på beskedne 218.000 kr., skriver Finans.dk.

”Ledelsen kan med glæde notere sig, at flere års vedholdende og kompromisløs satsen på kvalitet og råvarer i særklasse nu bærer frugt og er en betydelig årsag til den markante resultatfremgang,” skriver ledelsen i det nye regnskab.

Det er 10. år i træk med underskud i Morten Kirk Johansens restaurant-selskab. Det samlede tab siden 2009 løber op i 34 mio. kr.

Marianne bliver direktør for to gourmetrestauranter i Vejle

Selskabet bag to af Vejles gourmetrestauranter, frokostrestauranten Remouladen og Michelin-restauranten Lyst, har fået ny direktør. Marianne Fyhring Johansen overtager posten efter Casper Kirk Johansen, skriver VejleAmtsFolkeblad.dk.

Log ind