Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Mäster Johan (MJ's) henter stjernebartenderen Mikael Nilsson fra Ström Bar i København til Malmø. Som barchef skal han være med til at skabe Sveriges bedste bar.

”Vi skal være en hotelbar med international atmosfære, hvor både cocktailnovicer og cocktailnørder føler sig hjemme. Det betyder bl.a., at vores bar-menu hele tiden vil ændre sig, så vores gæster altid har noget nyt at glæde sig til. Målet er helt klart at blive Sveriges bedste bar,” siger han med henvisning til, at MJ’s i år blev kåret som Malmøs bedste bar i Nöjesguiden.

For Arvid Laban Falk, Hotel Manager på MJ’s, er målet at skubbe MJ’s frem i den forreste liga med det allerbedste team.

”MJ’s succes er skabt af de mennesker, der arbejder her. Vi er utrolig stolte over at få Mikael ind i vores team og gennem hans erfaring og kreativitet bringe vores barer til et helt nyt niveau. På MJ’s elsker vi at overraske, udvikle og forny, og Mikael bliver en vigtig del af dette arbejde.”

Sverige nærmer sig 2.000 hoteller

Ikke alle svenske hoteller er åbne hele året – nogle er åbne i for eksempel vinter- og sommersæsoner. Men i snit har Sverige tæt på 2.000 hoteller; og også i år kommer der nye til.

Log ind