Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Som den første af Landal GreenParks’ fem danske ferieparker kan Søhøjlandet vest for Aarhus nu byde sommerens mange feriegæster om bord i et nyt og meget grønnere restaurantkoncept.

”På Søhøjlandet og i Landal GreenParks generelt har vi stort fokus på miljøet og på at integrere naturen i selve ferieoplevelsen. Det gælder i forhold til outdoor-aktiviteter og miljøvenlige processer, og naturligvis skal det også gælde spiseoplevelsen. Vi sælger ferier midt i naturen, og derfor skal vi også passe godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Søhøjlandets grønne indsats blev i foråret hædret med den internationale turismebranches miljømærke Green Key. Siden grønstemplingen har Søhøjlandet brygget på et nyt og mere moderne restaurantkoncept, som flugter kædens værdier.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind