Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kører fortsat derudad for den århusianske Michelin-restauratør og køkkenchef, Wassim Hallal. Det fremgår af et spritnyt 17/18-regnskab for hans restaurant Frederikshøj, der netop er blevet offentliggjort, skriver EB.dk.
Faktisk er overskuddet, der denne gang lyder på 3,75 millioner, det bedste nogensinde. Det bringer samtidig det samlede resultat for de sidste tre år op på mere end ti millioner kroner.
Restaurant Frederikshøj fik sin første michelinstjerne i 2015, men den økonomiske succes startede allerede i 2013/2014, og siden da har det 'dårligste' resultat lydt på 2,7 millioner kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør
26-04-2024
-
Thomas Castberg afslører nyt job efter 'Masterchef'-exit
26-04-2024
-
40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer
26-04-2024
-
Lalandia får rekordoverskud og pønser på at udvide
26-04-2024
-
Sampension investerer i hotelejendommen Comwell Køge Strand
26-04-2024
-
Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm
26-04-2024