Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Over alt i landet åbner der i disse år streetfoodmarkeder. Fænomenet opstod i 2011 med Torvehallerne i København, og i dag har markederne spredt sig til hele landet.
Trods boomet har Westmarket i København måttet lukke, fordi det ikke er lykkedes at tiltrække tilstrækkeligt med stadeholdere. Fra flere stadeholdere lyder det, at huslejen var for høj til at gøre det attraktivt at drive forretning på stedet.

Spørgsmålet er nu, om streetfoodmarkedet i Danmark er blevet for stort.

”Det er et marked, som har boomet på forholdsvis kort tid. Nu er vi inde i en fase, hvor markedet skal stabilisere sig”, siger medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi til TV2/Business.

Den danske restaurantbranche er boomet de senere år og har rekordhøj omsætning og beskæftigelse. Men samtidig har mange nye restauranter skærpet konkurrencen.

Nadeem Wasi afviser dog, at madmarkederne kannibaliserer på den etablerede restaurantbranche.

Log ind