På baggrund af erfaringer fra branchenetværk i Region Sjælland for at skaffe mere kvalificeret arbejdskraft iværksætter HORESTA og Styrelsen for Arbejdskraft og Rekruttering (STAR) m.fl. et nyt tiltag for at forsøge at imødekommen virksomhedernes behov for arbejdskraft. 

Blandt de nye samarbejdspartnere vil være Hovedstadens rekrutteringsservice, Københavns Erhvervshus og virksomheder fra Hovedstadsområdet.

”Vi får et stærkere samarbejde, når de nye parter tilslutter sig branchenetværket, og i sidste ende håber vi, at virksomhederne med ledige stillinger kan mærke det i form af kvalificerede og motiverede match med ledige”, siger HORESTAs regionschef, Jesper Bengtson.

Omdrejningspunktet vil være job til ledige og meritgivende kompetenceforløb til afvikling i efteråret 2019. Her vil tiltaget forbinde virksomheder med mangel på arbejdskraft og motiverede ledige på tværs af kommuner i hovedstadsområdet og Sjælland, som ønsker at arbejde inden for branchen.

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Log ind