Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Regeringen har varslet stort landdistriktsudspil i løbet af foråret, og brancheforeningen Horesta er nu klar med 10 bud på, hvordan det kan være med til at skabe mere turisme. Det skriver Turistmonitor.

Reformeret campingreglement, penge til tiltrækning af flere danske turister, fleksibel taxalovgivningen, billigt rejsepas til kollektiv transport og lempelser i planloven.

Det er nogle af de 10 bud, som Horesta har samlet i indsparket Turisme skaber liv i landdistrikterne, som brancheorganisationen nu sender ind i debatten om fremtidens landdistrikter.

I Turisme skaber liv i landdistrikterne argumenterer Horesta for, at disse tiltag vil styrke turismeerhvervets rammevilkår og skabe bedre forhold for virksomheder over hele landet.

Læs hele historien her: turistmonitor.dk

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind