Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De fleste københavnere kender billedet: Turisterne står bøjet over bykortet ved et gadehjørne, hvor de forsøger at dechifrere, hvordan de finder vej til Amalienborg, Glyptoteket eller noget tredje, skriver Politiken.

Til deres hjælp kommer nu Din Offentlige Transports nye hjemmeside med råd og trafikvejledning til Københavns gæster. Der er gode tips om, hvad der er at se i den danske hovedstad og ikke mindst hvordan man kommer derhen.

Bag siden står Din Offentlige Transport (DOT), sammen med  turistorganisationer som Wonderful Copenhagen, VisitNordsjælland og Dansk Kyst- og Naturturisme. De er gået sammen om hjemmesiden som en reaktion på, at Erhvervsministeriet og Det Nationale Turistforum sidste år tilrådede mere samarbejde om de besøgendes brug af busser og tog.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind