Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Turisterne efterspørger interessante hoteller og lokal autenticitet frem for Nyhavn og Indre By. Det styrker lokalområderne - og giver gladere turister, viser nye tal.

Sydhavn og Nordhavn lyder måske ikke som de mest eksotiske områder at booke hotel i, hvis man som udenlandsk turist skal på ferie i København. Men smider du en gammel ombygget kran i Nordhavn eller et kæmpe træhotel med hyggelounge i Sydhavn ind i ligningen, så er det en helt anden sag.

København oplever i disse år et veritabelt hotelboom. Tal fra hotellernes brancheforening, HORESTA, viser, at alene i 2019 åbner eller udvider 14 hoteller i hovedstadsområdet, og i løbet af de næste par år vil endnu 13 hoteller dukke op i København og omegn, skriver flere regionale dagblade, herunder JydskeVestkysten, Fyens Stiftstidende.

Hvor fortidens turister ikke kunne bo tæt nok på Nyhavn og Rådhuspladsen - hvilket placeringen af byens hoteller også afspejlede - er der i dag noget andet på færde. Nu rykker hotellerne ud i yderkanterne af København.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind