Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Design- og interiørmessen Formland sluttede søndag efter fire dage med bæredygtighed, begejstring og nytænkning i MCH Messecenter Herning. Formland Spring 2019 blev besøgt af 11.687 fagfolk og kunne derfor glæde sig over besøgsfremgang, skriver messecentret i en pressemeddelelse.

Formland dannede or første gang rammerne om HORESTAs prestigiøse fagkonkurrencer. Her blev de unge elever hyldet fredag, hvor Danmarks bedste tjenerelever, kokkeelever, årets elev inden for smørrebrød og catering samt årets receptionistelev blev fundet.

Glæden og begejstringen hos både udstillere og besøgende smitter også af hos ledelsen i MCH A/S:

”Tillykke og tak til de 390 udstillere, der har samlet det bedste fra den danske design- og interiørbranche på ét sted,” siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, der glæder sig over både besøgsfremgang og besøg fra 29 lande.

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind