Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den hollandske hotelkæde Citizen M forventer at åbne sit første hotel i Norden den 3. december – det bliver med 238 mindre, men luksuriøse værelser ved Rådhuspladsen i København.

Bag introduktionen af Citizen M i Danmark står Claus Hildebrandt fra hotelfamilien Hildebrandt. Han ejer blandt andet Dagmarhus-bygningen, mens Hildebrandt-familien har Ascot-hotellet med 200 værelser ved Rådhuspladsen samt Skt. Annæ, det tidligere Hotel Neptun, med 150 værelser på Skt. Annæ Plads mellem Kongens Nytorv og Amalienborg.

Claus Hildebrandt siger til STANDBY.dk, at der nu med 3. december er sat dato for åbningen af Citizen M-hotellet i København – hidtil har det bare været bebudet, at åbningen ville ske i december i år.

”Citizen M og vi har fundet hinanden, de har et godt og spændende koncept, hvor de blandt andet vender nogle ting på hovedet. For eksempel bliver reception og lobby på Citizen M-hotellet i København ikke det traditionelle i stuetagen – men øverst på 7. etage,” sagde Claus Hildebrandt tidligere i år til STANDBY.dk.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind