Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Badehoteller er en klar trend på det danske hotelmarked. Derfor er jeg meget glad for at være blevet medejer af denne lille perle,” siger Martin Kraunsøe til STANDBY.dk

Han er nemlig ny medejer af Hotel Søfryd, der åbnede under Første Verdenskrig, i 1916, og ligger ned til Roskilde Fjord i det gamle fiskerleje ved Jyllinge Strand. Hotellet har 30 værelser samt møde- og konferencelokaler, hvor der kan være 80 i det største.

Martin Kraunsøe har tidligere været blandt andet salgsdirektør eller direktør på First Hotel 27 i København, hos Brøchner Hotels ligesom han har været salgs- og marketingdirektør på Radisson Blu Royal Hotel. Han var senest direktør for hotelkæden Choice’s største hotel i Danmark, Vesterbro i København med 400 værelser.

”Vi blev i foråret kontaktet af en mægler, om jeg kunne finde en køber til Hotel Søfryd. Jeg tog ned og kiggede på det og blev nærmest på stedet forelsket i hotellet med dets skønne beliggenhed og potentiale. Jeg tog min forretningspartner, Anders Thrysøe, med – og han var i dette tilfælde meget enig med mig,” siger Martin Kraunsøe.

Log ind