Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De færreste havde for to år siden spået, at Aarhus Airport i 2018 kunne præsentere vækstrater af den kaliber, der i dag kendetegner den østjyske lufthavn. Proportionelt med det væsentligt udbyggede rutenet i Aarhus Airport er passagertallet nærmest eksploderet.

Gearskiftet i lufthavnen manifesteres blandt andet i sommerens brandvarme passagertal. Således er udenrigstrafikken i august 2018 steget med 154 procent i forhold til samme måned sidste år, og totalt tegner årets sidste sommermåned sig for en passagerfremgang på 61,4 procent sammenlignet med august 2017.

 ”Vi har en periode med ekstrem vækst bag os, og peaker nu med den højeste procentvise vækst i lufthavnens historie. Vi er meget tilfredse med, at det hårde arbejde, der går forud for en vækst af den her størrelse, skaber så flotte resultater. Ikke mindst er det glædeligt, at potentialet fortsat er stort, at vi har nye ruter på tegnebrættet, og at udsigterne for fremtiden her i lufthavnen er lyse,” siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Se også

Log ind