Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den verdensberømte og anerkendte rejseguide placerede forleden København som nummer et over 10 storbyer verden over som Lonely Planet anbefaler at besøge næste år, ”Best in Travel Cities for 2019.”

VisitDenmark og Wonderful Copenhagen fik i fortrolighed nyheden om topplaceringen for nogle måneder siden, men med skrappe krav om, at den blev holdt hemmelig til denne uge.

”Hvad placeringen på Lonely Planet-listen vil betyde i form at flere besøgende og dermed øget forbrug i København og omegn, kan ingen præcist beregne. Vi har kigget på andre byer verden over, der tidligere har været på listen, men det er svært at isolere nøjagtigt hvad en topplacering på Lonely Planet udmønter sig i,” siger forretningsudviklingschef i VisitDenmark, Anja Hartung Sfyrla, til STANDBY.dk og tilføjer:

”Men Wonderful Copenhagen og VisitDenmark er i gang med en række kampagner for at få det bedste ud af førstepladsen. Disse kampagner begynder allerede nu og fortsætter næste år. Vi har med førstepladsen hos Lonely Planet fået en blåstempling af København som vi skal bruge i alle mulige kampagner – i samarbejde med branchepartnere i Danmark, flyselskaber og den udenlandske rejsebranche.”

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind