Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den københavnske hotelfamilie Hildebrandt kan om nogle år fejrer 50 året for åbningen af sit første hotel, Ascot – og nu får en del af bygningen, der blandt andet rummer det kendte 4-stjernede hotel en omfattende renovering.

Mens selve Ascot Hotel har 150 værelser og suiter, er den del af bygningen med de tidligere Ascot Apartments netop blevet lukket mens byggeriet står på til udgangen af næste år.

Frederik Hildebrandt Hammer, administrerende direktør i Hildebrandt-familiens ejendomsfirma, H.H. Ejendomsinvest, siger til STANDBY.dk:

”Vi er netop gået i gang med ændringerne i den del af Vægtergården, som bygningen også kaldes, hvor Ascot Hotel har drevet Ascot Apartments. De tidligere 60 hotellejligheder nedlægges og der kommer en omfattende renovering af den bevaringsværdige bygning. Der etableres i stedet for de 60 hotellejligheder 113 nye hotelværelser i Vægtergården; disse 113 nye dobbeltværelser vil få deres egen identitet og ligeledes præsenteres i et nyt produkt.”

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind