Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Langelinie Pavillonen fejrede i går 60-års fødselsdag ved en stor fest, hvor der også blev samlet mere end 80.000 kroner ind ved en velgørenhedsauktion til fordel for Røde Kors forestået af Bruun Rasmussen.

Siden bygningen fik en vitaminindsprøjtning og blev totalrenoveret i 2015, har pavillonen genetableret sig som et af Københavns største steder for events, møder og fester.

”Der er al mulig grund til at fejre, at vores kubistiske klassiker Langelinie Pavillonen i dag bliver rund og fylder 60 år,” sagde General Manager Danielle Eliassen i går inden jubilæumsgæsterne strømmede ind. Efter bygningen i 2015 blev renoveret til sit oprindelige udtryk og stand, har pavillonen generobret sin plads som et af byens foretrukne samlingssteder og lægger i år hus til mere end 400 arrangementer.

Rasmus Pors, der er en del af ejerkredsen bag Langelinie Pavillonen, samt ejer og partner i Madkastellet, der huserer i køkkenet på pavillonen siger:

 

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind