Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Igen i år afholdte Hotel og Restaurant på College360 Midtjysk Mesterskab for Kokke- og Tjenerelever. I alt dystede 10 kokke og 7 tjenere mod hinanden i de klassiske discipliner i køkken og restaurant i løbet af dagen.

Kokkene serverede udsøgte hovedretter med laks for dommerpanelet, der i år bestod af Anas Amin fra De Fyrretyve Røvere, Mette Hvarre Gassner fra Restaurant Ti Trine Ned, Lasse Starup fra Restaurant Memu og Bryan Francisco fra Restaurant Møhr. De fik også lov til at smage på kokkenes forskellige tolkninger af desserter med pandekagen som hovedelement på tallerknerne. 

Tjenerne fik blandt flere discipliner deres borddækning, cocktails og flambering bedømt af dette års tjenerdommere fra hele landet: Tabita Mortensen fra Dagmar, Emma Hansen fra Remouladen, Kim Thygesen fra Le Trois, Christian Neve fra Domestic og Karina Kannegaard fra Restaurant Ti Trin Ned.  Overdommer Karl Otto Schmidt fra Le Gordon Bleu sørgede for, at alt gik til på en fair og retfærdig måde.

Efter mange timers konkurrence blev spændingen endeligt udløst, og vinderne af Midtjysk Mesterskab 2018 blev:

Kokke

1.pladsen: Marie Ipsen fra Det ny Kronborg

2.pladsen: Louise Rosenvinge Lodahl fra Vrads Station

3.pladsen: Marc Kaalund fra Fru Larsen

Tjenere

1.pladsen: Mathias Breinholt fra Domestic

2.pladsen: Rasmus Dalgaard fra Molskroen

3.pladsen: Thorbjørn Riisgaard fra Lyng Dal

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind