Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De tre danske kokkelandshold – Kokkelandsholdet (senior), Kokkelandsholdet (junior) og Cateringlandsholdet melder alt klar til kommende uges VM i Luxembourg.

Holdene har forberedt sig grundigt henover de seneste måneder med en lang række træningssessions og testmiddage, og holdene meldes i god form.

Danmark har de senere år gjort det godt ved internationale konkurrencer og hentet medaljer ved blandt andet OL i 2016, hvor der var både guld og sølvmedaljer til senior og junior-holdene, mens Cateringlandsholdet med kun to år på bagen hentede flot guld.

VM foregår den 24.-28. november i Luxembourg, og Kokkelandsholdet (senior) skal i ilden søndag den 25. november (kold) og onsdag den 28. november (varmt). Kokkelandsholdet (junior) - mandag den 26. november (koldt) og onsdag den 28. november (varmt), mens Cateringlandsholdet skal lave en varm service i form af en buffet, og det sker søndag den 25. november.

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Log ind