Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når cyklister og bilister efter sommerferien bliver mødt af busreklamer med budskabet: »PAS PÅ MIG! Jeg er ny i trafikken« handler det om skolebørn, som vi skal holde et ekstra vågent øje med.

Den næste måned gælder det imidlertid turisterne, som i højere og højere grad stiger på den tohjulede for at få sig en rigtig københavneroplevelse. Københavns Kommune vil nemlig gøre noget ved problemet med usikre cyklister med en række cykelråd, der ”skal få turister sikkert rundt på cykelturen i København”.

Budskabet skal spredes gennem en cykelfolder, som er trykt i 5.000 eksemplarer og indeholder henholdsvis råd og regler for, hvordan man færdes op cykel i København. For eksempel: ”hold til højre på cykelstien, giv tegn, når du stopper, drejer til venstre eller højre. Cykel ikke imod trafikstrømmen”.

Udenlandske gæster vil få udleveret folderen fra cykeludlejningssteder, hoteller, turistinformationer og krydstogtterminalen.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind