Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ejendomsudviklingsselskabet H.C. Andersen Adventure Tower (HCAAT) har indgået en betinget grundkøbsaftale med By & Havn, der bl.a. skal medvirke til at sikre virkeliggørelsen af en forlystelses- og oplevelsespark samt et højhus på op til 280 m i København. Det samlede projekt vil kræve en privat investering på ca. 6,5 mia. kr., skriver Børsen.

"Aftalen lever op til de forudsætninger for en videre lokalplanproces for HCAAT-projektet, som Teknik- og Miljøudvalget vedtog på deres møde 1. oktober 2018. Vi er nu i dialog med investorer om finansieringen af første projektfase frem til eventuel vedtagelse af lokalplanen," udtaler Kurt Immanuel Pedersen, adm. direktør for HCAAT-projektet.

Han er netop nu i dialog med investorer, der er interesserede i at blive medejere af projektselskabet. Kredsen af investorer er først og fremmest velhavende personer fra ind- og udland. Pensionskassernerne er endnu ikke på banen og kommer først ind i billedet i de senere faser.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind