Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Listen over bekymrede aktører er lang. Cirkusbygningen, Københavns Lufthavne, M/S Museet for Søfart, en række førende hoteller er blandt de i alt 46 medunderskrivere på et protestbrev til politikerne i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Det gør indtryk på Socialdemokratiets Jonas Bjørn Jensen, der er et af udvalgsmedlemmerne.

”Det er klart, at når vi får sådan en skrivelse lige op til vores budgetforhandlinger, så gør det selvfølgelig indtryk. Og det er også noget, vi kommer til at tage med i de forhandlinger, vi nu går ind i. Og jeg har også noteret mig, at der er partier, der er meget optaget af at finde en redning på det her. Så jeg er helt sikker på, at det er noget vi kommer til at tale mere om de næste fjorten dage”, siger Jonas Bjørn Jensen til TV 2 Lorry.

Trods flere forsøg - både i går og i dag - er det ikke lykkedes TV 2 Lorry at få en kommentar til kritikken fra Alternativets kulturborgmester, Niko Grünfeld.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind