I marts 2016 stiftede Valdemar Gaarn Rasmussen og Sebastian Løvgreen Chabber, som er en digital platform, hvor kunder kan booke serverings- og køkkenfreelancere, eksempelvis tjenere, bartendere og kokke, skriver FødevareWatch.dk.

Virksomheden omsatte sidste år for 8,5 mio. kr. og præsterede et årsresultat efter skat på 282.326 kr. I dag er der 15.000 freelancere på den digitale platform. Det antal er Valdemar Gaarn Rasmussen tilfreds med, da det dækker det nuværende kundebehov.

I januar startede Chabber op i Norge, og den norske forretning vokser hurtigere, end den danske gjorde på samme tidspunkt. Chabber har 1500 freelancere i Norge og udvider forretning til Sverige og Holland i september. Med de to nye lande regner de med at fordoble antallet af freelancere ved udgangen af året.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne