Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Kong Arthur i København får tilført 64 nye værelser i nabobygningen ud mod Vendersgade. I den forbindelse nedlægges fem værelser på selve Kong Arthur for at give plads til en udvidelse af hotellets morgenmadsrestaurant. Dermed kommer hotellet op på 214 værelser efter om- og udbygning, skriver Standby.dk.

“Temaet for udvidelsen af Kong Arthur bliver ”Bo som en Københavner” som kendes fra store herskabslejligheder i København med dansk design, sildebensparket og de høje paneler – vi skruer op for det hjemlige og ned for det praktiske,” siger kommerciel direktør i Arthur Hotels, Pia Schmølker.

København har i dag omkring 21.000 hotelværelser og yderligere over 40 procent flere på vej de kommende år. Men de mange ekstra hotelværelser og dermed øget kapacitet giver ikke store panderynker hos Arthur Hotels.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind