Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotelkæden Nordic Choice Hotels, som den norske hotelinvestor Petter Stordalen står bag, udvider sine hotelplaner i Københavns Lufthavn. Det skriver EjendomsWatch.dk.

Som led i lufthavnens strategi om at kunne håndtere 40 millioner passagerer årligt opfører hotelkæden ved siden af Terminal 3 et nyt Comfort Hotel med 619 hotelværelser. Det er 119 flere end oprindeligt planlagt.

"Lufthavne har altid været et sted, som folk helst ville væk fra hurtigst muligt. Det er blot en mellemstation på turen til den destination, man har drømt om at besøge. Vi synes, at det er på tide, at tingene ændrer sig. Potentialet for lufthavne er så meget større end bare at være et sted, hvor man venter. Vi bygger nu et hotel, der har som mål at lokke folk hertil," siger Anna Spjuth, direktør i Comfort Hotel og ansvarlig for etableringen i Kastrup, i meddelelsen.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind