Erhvervets virksomheder mangler kokke og tjenere, men der er også stor efterspørgsel på dygtige bartendere. Derfor inviterer HORESTA - i samarbejde med Københavns Erhvervshus, Jobcenter København og Diageo - til et helt nyt match-arrangement, hvor I som HORESTA-medlemmer har mulighed for at præsentere jeres virksomhed for danske og internationale unge, ledige studerende, der ønsker sig et job som bartender.

Tirsdag den 11. juni kl. 9 - 12 hos HORESTA, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg.

Efter præsentationen vil der være tid til en dialog med de unge mennesker; herunder en drøftelse af evt. kurser på Hotel- og Restaurantskolen som led i en introduktion og opkvalificering til bartender-erhvervet.

De unge har ikke nødvendigvis stor erfaring med bartenderopgaver, men de har gejst og interesse for erhvervet. Og mange af kandidaterne har som ledige mulighed for opkvalificerende kurser godkendt af deres A-kasse/Jobcenter.

Vi glæder os til at se dig!      

Tilmelding skal ske til Signe Hasforth [email protected] senest tirsdag den 4. juni.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind