Copenhagen GO Hotel bliver nu 88 værelser rigere, så hotellet i alt har 219. Det sker med en innovativ modulløsning, som på to uger mere eller mindre konstruerer en ny hotelfløj. Derefter står der en spritny hotelejendom på seks etager, som blot mangler de afsluttende detaljer, før den kan byde velkommen til overnattende gæster.

Der er blot anden gang, at denne bygningsmetode bliver brugt i hotelerhvervet. Første gang var i Sverige, fortæller hoteldirektør Tim Tidman fra Copenhagen GO Hotel.

De eksisterende 131 værelser på Copenhagen GO Hotel er løbende blevet renoveret og åbnet for gæster. Til HORESTA afslører hoteldirektøren samtidig, at byggeplanerne ikke stopper her. Copenhagen GO får nemlig en ’lillesøster’, når virksomheden i 2020 åbner ca. 150 værelser i et helt nyt hotel på Lergravsvej på Amager.

Tim Tidman ser frem til at kunne invitere gæster inden for i de mange nye værelser. I udvidelsen af det eksisterende hotel har han lagt vægt på at kunne imødekomme behovene fra fremtidens gæster, og så har han udset sig nye målgrupper:

”Vi er ikke bange for de mange nye værelser, der er på vej i København. Vi fokuserer på, hvad der er vores styrker, og vi appellerer til mange forskellige segmenter. Med vores nye tilbygning imødekommer vi blandt andet behovene fra mange forskellige målgrupper med handicapvenlige værelser og long-stay værelser med lille køkken samt et forstærket produkt til ferie- og forretningsrejsende. Hertil kommer indretning af ’dorm rooms’ med 6-8 senge i de eksisterende bygninger,” fortæller han.

I renoveringen af de eksisterende bygninger er der blandt andet blev indrettet mødefaciliteter, så hotellet nu kan huse arrangementer med op til 100 personer. Og forventningerne til de nye værelser og faciliteter er store:

”Vi havde en belægning på ca. 88 pct. i 2018, og vi forventer en belægning på 85 pct. i 2019. Men vi er bevidste om, at det kræver nye tiltag, og vi kan ikke bare gøre, som vi altid har gjort, når vi næsten fordobler antallet af værelser”, siger Tim Tidman.

Fokus på bæredygtighed

Når udvidelsen på Copenhagen GO står klar, vil hotellet også have forstærket sit fokus på bæredygtighed. Copenhagen GO Hotel er allerede certificeret med turismens miljømærke Green Key og med det økologiske spisemærke. Hertil kommer, at den nye bygning er selvforsynende på energi. Et innovativt ventilationssystem genanvender nemlig overskudsvarme, som sikrer et lavere elforbrug og driftsomkostninger. Hertil kommer, at værelserne får en anti-bakteriel coating, som ikke tidligere er set i budgetsegmentet på hotelmarkedet.

Se mere på www.go-hotel.com og hør mere om, hvad der er lagt vægt på i udvidelsen af Copenhagen GO Hotel, og hvad gæsterne kan forvente sig i videoen med Tim Tidman her:

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind