Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Inden Marc Thejl Hansen begyndte på sin uddannelse var han genert, men nu roses han af Michelinrestaurant for sit særlige talent blandt gæsterne. Han har det der x-faktor, som er så svært at finde. Han har hjertelighed og åbenhed, fortæller Mette Hvarre Gassner, indehaver af Ti Trin Ned, til TV Syd.
”Det er kontakten med gæsterne, som jeg blev bidt af, for jeg kan godt lide at tale med mennesker,” fortæller Marc Thejl Hansen.
Han er ansat som tjener på Michelinrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia og blandt de otte udvalgte tjenere i Danmark, som kæmper om at blive årets tjener 2023.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Regeringen lemper emballagekrav efter hård kritik
12-09-2025
-
Regeringen vil bane vej for lavere moms på fødevarer
12-09-2025
-
Stigende turistafgift gav ikke færre endagsturister i Venedig
12-09-2025
-
Bornholm samler nordisk turismekonference
12-09-2025
-
60 mio. kr. til 15 nye turismeprojekter
12-09-2025
-
Ustabilt vejr ramte sjællandske forlystelsesparker
12-09-2025
-
Trods store regionale forskelle: Campingpladser melder om fremgang
12-09-2025
-
Udland: AI giver kokke og hoteller nye værktøjer mod madspild
12-09-2025