Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et badehotel på Rømø med op til cirka 100 værelser og 50-60 lejligheder, wellnessfaciliteter og restaurant. Med en placering ved Lakolk Butikscenter helt ud mod klitfredningslinjen for foden af klitrækken. Det skriver JydskeVestkysten.

Det er det store omdrejningspunktet i et såkaldt mulighedsstudie for Lakolk-området - et studie der onsdag finder vej til byrådssalen i Tønder, hvor de lokale politikere får mulighed for at vedtage en plan for, hvordan intentionerne skal forsøges ført ud i livet.

Siger de ja, skal der eksempelvis udarbejdes både en lokalplan, en miljøvurdering og et kommuneplantillæg, og der skal laves aftaler med ejeren af købmandsbutikken og First Camp. Og så skal badehotelgrunden i udbud. Tanken er, at der inddrages en del af campingpladsgrunden, og at der i alt frigøres cirka 23.000 kvadratmeter til hotellet.

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind