Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som B.T. har beskrevet de seneste dage, bliver jobcentrene kritiseret for at være for dyre og for dårlige. Ifølge direktøren i Simply Cooking, Martin Haugaard, var det afgørende, at kontakten med kommunen blev overtaget af to personer: Én person fra Hans Knudsen Instituttet, der har specialiseret sig i at få svage ledige i job, og en jobcentermedarbejder.
Og så blev der pludselig stillet krav.
»Min erfaring med jobcentrene tidligere er, at vi fik praktikanter ud, som simpelthen ikke ønskede at være i praktik. De blev tydeligvis presset ud, og de var efterladt til sig selv. Og det var ikke en succes hverken for os eller dem,« siger Martin Haugaard.
Han mener, at det er vigtigt, at både virksomheden og kommunen stiller højere krav, og de ledige føler, at de bliver set og værdsat. De skal ikke bare skrælle gulerødder i et hjørne, men være en del af et team, siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025