Petter Stordalen beskyldes for at dumpe hotelpriserne i København og medvirke til en usund konkurrence, hvor hans hoteller på fire år har genereret et underskud på 150 mio. kr., skriver Børsen.

Han afviser et konkurrenceproblem og henviser i den forbindelse til, at hans hoteller klarer sig bedre end gennemsnittet på en række nøgletal.

"Når vi øger belægningen og prisen med 5 pct. i gennemsnit på vores hoteller, mens markedet står stille, så er det en vigtig bekræftelse på, at vi skaber hotelprodukter, der appellerer til de målgrupper, vi forsøger at nå," siger Petter Stordalen.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne