Petter Stordalen beskyldes for at dumpe hotelpriserne i København og medvirke til en usund konkurrence, hvor hans hoteller på fire år har genereret et underskud på 150 mio. kr., skriver Børsen.

Han afviser et konkurrenceproblem og henviser i den forbindelse til, at hans hoteller klarer sig bedre end gennemsnittet på en række nøgletal.

"Når vi øger belægningen og prisen med 5 pct. i gennemsnit på vores hoteller, mens markedet står stille, så er det en vigtig bekræftelse på, at vi skaber hotelprodukter, der appellerer til de målgrupper, vi forsøger at nå," siger Petter Stordalen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne