Måge-tatoveringen på hans ene arm taler sit tydelige sprog. Det er en særdeles passioneret mand, der skal stå i spidsen for den nye McDonald's ved Stensved, skriver Sjællandske.

Claus Strand startede i sit første McDonald's job tilbage i 1992 i Randers. Han steg i graderne og blev til virksomhedskonsulent for hovedkontoret, hvor han fik ansvaret for field-service og senere for træning og uddannelse, og han endte med at blive driftschef for den danske del af koncernen. 1. februar 2010 overtog han sin første restaurant i kæden.

Den nye restaurant bliver dog særlig.

”Jeg glæder mig som et lille barn. Alle de andre steder har det været eksisterende restauranter, jeg har overtaget. Min drøm har altid været at kunne bygge en restaurant op fra bunden, hvor jeg kan få det helt som jeg gerne vil have det, og det kan jeg her, forklarer han. Restauranten vil fra start af have cirka 50 ansatte, og de første er allerede ved at blive oplært i Slagelse.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne