Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En række danske restauranter retter nu skarp kritik mod Wolt og fremhæver, hvordan leveringsplatformens forretningsmodel presser indtjeningen. Det skriver DR.
Ifølge William Jansen, administrerende direktør i kæden Garbanzo, pålægger Wolt restauranterne at tage samme pris for maden på platformen som i restauranten – også selvom Wolt beholder op mod 30 pct. i kommission.
Flere restauranter mener, at Wolts dominans på markedet gør det vanskeligt at sige fra, da tilstedeværelse på platformen giver synlighed og omsætning.
Wolt afviser kritikken og understreger, at restauranter frit kan fravælge samarbejdet, hvis de er utilfredse med vilkårene.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025