Det går godt for beværtninger, restauranter og diskoteker i København. Så godt, at succesen generer naboerne. Gæster fortsætter festen uden for beværtningerne, og indenfor er musikken så høj, at folk klager.

Det er baggrunden for, at Københavns Teknik- og Miljøudvalg 3. december besluttede at stramme reglerne for nattelivet i byen.

Konkret betyder det, at alle restauranter, der spiller højere end baggrundsmusik, defineret som musik med et lydniveau, man kan tale sammen ved, skal have etableret lydsluse, så musikkens vej ud på gaden dæmpes. De tidligere regler talte kun om beværtninger i »boligområder«.

Musikanlæg, der spiller højere end baggrundsmusik, skal reguleres ned til det tilladte støjniveau og plomberes eller blokeres. Her gjaldt de gamle regler kun for faste anlæg. Stramningen omfatter også mobile anlæg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Lars Seier køber Café Dan Turéll

Café Dan Turéll er blevet købt af en af Danmarks rigeste. Der er tale om milliardæren og stifter af Saxo Bank Lars Seier, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne