Det går godt for beværtninger, restauranter og diskoteker i København. Så godt, at succesen generer naboerne. Gæster fortsætter festen uden for beværtningerne, og indenfor er musikken så høj, at folk klager.

Det er baggrunden for, at Københavns Teknik- og Miljøudvalg 3. december besluttede at stramme reglerne for nattelivet i byen.

Konkret betyder det, at alle restauranter, der spiller højere end baggrundsmusik, defineret som musik med et lydniveau, man kan tale sammen ved, skal have etableret lydsluse, så musikkens vej ud på gaden dæmpes. De tidligere regler talte kun om beværtninger i »boligområder«.

Musikanlæg, der spiller højere end baggrundsmusik, skal reguleres ned til det tilladte støjniveau og plomberes eller blokeres. Her gjaldt de gamle regler kun for faste anlæg. Stramningen omfatter også mobile anlæg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Video: Bartenderforløb kan være springbræt ind i erhvervet

’Learning for Life’ er et intensivt træningsforløb, der har til hensigt at flytte ledige ind på arbejdsmarkedet og om bag bardisken. HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen i Valby og spiritusproducenten Diageo står bag initiativet i Danmark, og deres fælles ambition med dette målrettede og skræddersyede program var at vise unge, hvad det vil sige at arbejde i serviceerhvervet.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne