Sundhedsmyndighederne opfordrer restauranter til at indføre en frivillig registrering af gæsters kontaktoplysninger i tilfælde af, at en gæst kan have været smittet med coronavirus. Oplysningerne bliver indhentet med henblik på udlevering til sundhedsmyndighederne, skriver Berlingske.

Men opfordringen er alt, alt for uklar, mener HORESTA. Ifølge politisk direktør i HORESTA Kirsten Munch Andersen anbefales det derfor, at restauranterne venter med at registrere gæsterne, indtil myndighederne kommer med klarere retningslinjer.

”Vores generelle opfordring er, at man skal afvente. Ud over ressourcetrækket, og at det potentielt kan holde gæster væk og skabe uhensigtsmæssige situationer, så er der en risiko ved, at man ikke får håndteret de her oplysninger på den rigtige måde,” siger hun.

Læs hele historien her.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Kontantpligt driller forlystelsesparker: ”Vi vil bare gerne have lidt fleksibilitet”

De kolde kontanter er en varm kartoffel. I hvert fald når det handler om erhvervslivets pligt til at modtage dem. Debatten om retten til at sige nej til kontanter har raset længe, og nu presser også forlystelsesparker og koncertsteder på for at få blødt op omkring den lovgivning, der forpligter alle salgssteder til at tage imod kontanter, skriver Turistmonitor.dk.

Log ind