Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA, oplyser, at medlemmer rammes hårdt, fordi der for tiden kun er meget få turister, og fordi mange restauranter og hoteller derudover står tomme på grund af coronavirussen. Det skriver Berlingske.
Dette har ifølge politisk direktør i HORESTA Kirsten Munch fået flere restauranter til at tage nye metoder i brug for at sikre indtjeningen.
”Vi ser flere restauranter forsøge sig med takeaway. Restauranter, der ikke tidligere tilbød takeaway, prøver nu at sammensætte menuer, som er egnede til at hente eller bringe ud,” siger Kirsten Munch.
Hun foreslår på den baggrund, at man bestiller mere takeaway. Det vil hjælpe flere små restauranter igennem en svær tid, hvor kunderne udebliver.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025