Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden det nynordiske køkken blev manifesteret, er interessen for dansk mad og råvarer steget globalt såvel som nationalt. Fokusset på små lokale producenter, som er skudt op på tværs af landet, har tilsvarende været stigende, hvilket har været med til at øge interessen for lokal mad.

Det er vigtigt, siger Claus Meyer til Berlingske. Madiværksætteren er en del af bestyrelsen bag Madens Folkemøde, der finder sted i hans hjemstavn Lolland.

"Jeg har været med til at forsøge at præge vores måltidskultur de sidste 30 år, og nu er tiden kommet til at flytte fokus lidt væk fra Michelinstjerner og toprestauranter. Jeg er selv fra Lolland. Det er en egn, der har været udfordret økonomisk, og de har ikke haft den store opmærksomhed som for eksempel Skagen eller Bornholm," siger Claus Meyer til avisen.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind