Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden det nynordiske køkken blev manifesteret, er interessen for dansk mad og råvarer steget globalt såvel som nationalt. Fokusset på små lokale producenter, som er skudt op på tværs af landet, har tilsvarende været stigende, hvilket har været med til at øge interessen for lokal mad.

Det er vigtigt, siger Claus Meyer til Berlingske. Madiværksætteren er en del af bestyrelsen bag Madens Folkemøde, der finder sted i hans hjemstavn Lolland.

"Jeg har været med til at forsøge at præge vores måltidskultur de sidste 30 år, og nu er tiden kommet til at flytte fokus lidt væk fra Michelinstjerner og toprestauranter. Jeg er selv fra Lolland. Det er en egn, der har været udfordret økonomisk, og de har ikke haft den store opmærksomhed som for eksempel Skagen eller Bornholm," siger Claus Meyer til avisen.

Nyt direktørskifte hos Hotel Saxkjøbing

Hotel Saxkjøbing på Lolland har nu haft tre forskellige direktører siden foråret 2024. Økonomien er fortsat udfordret, men Claus Meyer står bag med støtte og kapital.

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind