Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden det nynordiske køkken blev manifesteret, er interessen for dansk mad og råvarer steget globalt såvel som nationalt. Fokusset på små lokale producenter, som er skudt op på tværs af landet, har tilsvarende været stigende, hvilket har været med til at øge interessen for lokal mad.
Det er vigtigt, siger Claus Meyer til Berlingske. Madiværksætteren er en del af bestyrelsen bag Madens Folkemøde, der finder sted i hans hjemstavn Lolland.
"Jeg har været med til at forsøge at præge vores måltidskultur de sidste 30 år, og nu er tiden kommet til at flytte fokus lidt væk fra Michelinstjerner og toprestauranter. Jeg er selv fra Lolland. Det er en egn, der har været udfordret økonomisk, og de har ikke haft den store opmærksomhed som for eksempel Skagen eller Bornholm," siger Claus Meyer til avisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025