Fiskerne på den knap 70 meter lange kutter, Rock All S 364, ud for Skagen kiggede en ekstra gang, da de i sidste uge landede en cirka tre meter lang rævehaj på 198 kilo, skriver EB.dk. Efter at have konsulteret Fiskerikontrollens afdeling i Frederikshavn fik personalet på Rock All S 364 tilladelse til at lande den store fisk. Derefter blev rævehajen solgt til Restaurant Arken i Køge på auktion i Thyborøn.

Efter at have købt rævehajen med den lange, baskende hale for 32.000 kroner lagde restaurantejer Linné Sommer billeder og tekst på Restaurant Arkens side på Facebook for at vise potentielle gæster, at hajen ville blive en del af menukortet og fiske- og skaldyrsbuffeten i den forgangne weekend.

Facebook-opslaget har imidlertid sat gang i en mindre 'veganer-storm' med truende, forargede og vrede kommentarer fra både danskere og udlændinge, som undgår dyrekød af enhver art og kun lever af plantebaseret føde.

Læs hele historien her.

Michelinrestauranterne er blevet bedre til at tjene penge

Michelinrestauranterne på tværs af hele Norden er blevet markant bedre til at forvandle gourmet til guld. Det viser en gennemgang af alle de tilgængelige regnskaber bag michelinrestauranterne i Danmark, Norge, Sverige og Finland forud for mandagens uddeling af nordiske stjerner i Trondheim, skriver Børsen.

Markedet for hurtig mad er umætteligt

Det danske takeawaymarked har på ti år fordoblet sin omsætning fra to til fire milliarder kroner. Tendensen luner godt hos takeawayplatformenes dominerende spiller, Just Eat, som i dag sidder på en online-markedsandel på 75 procent., skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne