En magisk oplevelse. Måske verdens mest ekstravagante restaurant. Et måltid man aldrig vil glemme. Sådan lyder nogle af de rosende ord, som udenlandske madanmeldere har kastet efter den nyåbnede restaurant på Refshaleøen i København, Alchemist, skriver DR.dk.

Det er kun lidt under en måned siden, at restauranten åbnede, og efter bare fire minutter meldte hjemmesiden alt udsolgt for de næste tre måneder. I dag står 7.000 madentusiaster på venteliste, og i det hele taget har opmærksomheden været massiv, fortæller den daglige leder, Katja Seerup Clausen.

”Interessen fra udlandet har været enorm. Vi vidste nok godt, at der ville være stor interesse, men vi havde ikke regnet med, at vi ville melde alt udsolgt de næste tre måneder på fire minutter”, fortæller hun

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne