Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De to medstiftere af pizzakæden Gorms, Christian Madsen og Jakob Heiberg, har investeret et millionbeløb i initiativet Bifrost, der fungerer som en matchmaking-platform, der forbinder virksomheders behov for innovative og grønne løsninger med de bæredygtige projekter. Det skriver Berlingske ifølge FødevareWatch.
"Vi bevæger os også ind i et nyt område, som vi ikke helt kender. Lige nu handler det dog om at skabe et stærkt produkt og etablere sig, og så må vi se, hvad der står skrevet i stjernerne i fremtiden," siger Christian Madsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pincho Nation fortsætter væksten i Danmark
11-12-2025
-
Moderaterne vil fjerne al moms på frugt og grønt
11-12-2025
-
Stabil inflation trods fald i fødevarepriser
11-12-2025
-
Nyt hotel i Kalundborg åbner i 2028
11-12-2025
-
Italiensk madkultur får status som verdensarv
11-12-2025
-
Foodexpo sætter fokus på fremtidens bæredygtige måltider
11-12-2025
-
Populær pop-up-kro trækker tusindvis af gæster
11-12-2025