Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Grøntsagsglade gæster har siden 2017 kunne bestille fra et menukort udelukkende med vegetar- og veganerretter på Wagamama i England, og i 2018 blev det også lanceret i Irland. Den 12. september landede det grønne menukort på Wagamama-restauranterne i Tivoli og på Frederiksberg, som det første sted udenfor England og Irland.
Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, siger om det, at der bliver sat fokus på veganere/vegetarer med et nyt menukort:
”Det er meget glædeligt, at der kommer flere retter på menukortet, og at det bliver endnu nemmere at finde dem. Det gavner både vegetarer, veganere og alle dem, der gerne vil spise grønnere.”
Trenden med at spise mere grønt og mindre kød breder sig i Danmark. Ifølge Coop Analyse og Dansk Vegetarisk Forening havde 32 procent af danskerne mindst én kødløs dag om ugen i 2018. I 2017 var det 28 procent af danskerne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025