Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Som den første af Landal GreenParks’ fem danske ferieparker kan Søhøjlandet vest for Aarhus nu byde sommerens mange feriegæster om bord i et nyt og meget grønnere restaurantkoncept.
”På Søhøjlandet og i Landal GreenParks generelt har vi stort fokus på miljøet og på at integrere naturen i selve ferieoplevelsen. Det gælder i forhold til outdoor-aktiviteter og miljøvenlige processer, og naturligvis skal det også gælde spiseoplevelsen. Vi sælger ferier midt i naturen, og derfor skal vi også passe godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.
Søhøjlandets grønne indsats blev i foråret hædret med den internationale turismebranches miljømærke Green Key. Siden grønstemplingen har Søhøjlandet brygget på et nyt og mere moderne restaurantkoncept, som flugter kædens værdier.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Justering af emballageordning er et vigtigt skridt i den rigtige retning
11-09-2025
-
EuroSkills 2025: Finaledagen venter branchens talenter
11-09-2025
-
HORESTAs nye overenskomster kan nu fås online og i trykt version
11-09-2025
-
Overnatningstal: Hotellerne oplevede pæn fremgang i juli
11-09-2025
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år
11-09-2025
-
Aabenraa undersøger muligheder for at udvide hotelkapacitet
11-09-2025
-
Fynsk luksushotel overhaler d’Angleterre på topliste
11-09-2025
-
Royal Run vækker glæde blandt hoteller
11-09-2025
-
HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli
11-09-2025
-
Udland: Fald i udenlandske turisters forbrug i USA
11-09-2025