Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Rekruttering er et af hotel- og restauranterhvervets helt store udfordringer, og derfor igangsatte HORESTA Midtjylland sammen med 3F et forløb med navnet ’Smag på hotel- og restauranterhvervet’. Her kunne dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere for et seks ugers introduktionsforløb efterfulgt af praktik, og resultaterne har været gode.
”Vi har en udfordring med, at erhvervets virksomheder mangler hænder, og derfor er vi nødt til at tage alle midler i brug. Med dette projekt har vi fået flyttet mange fra offentlig forsørgelse til enten beskæftigelse eller uddannelse, og det er utrolig glædeligt”, siger regionschef i HORESTA Jesper Bengtson.
28 pct. af de 130 deltagere var i beskæftigelse eller tilknyttet en uddannelse efter projektets udløb. Projektet blev drevet i Midtjylland i samarbejde med uddannelsesinstitutioner, arbejdsgivere og jobcentre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotellerne redder turismesommeren med lille fremgang
12-10-2025
-
Ny luksusrestaurant åbner få meter fra kendt gourmetsted
12-10-2025
-
Airbnb vil have registreringspligt for korttidsudlejning
12-10-2025
-
Hotel Fjordgaarden får ny ejer efter næsten 20 år
12-10-2025
-
Dining Week fejrer 15 år med udsolgte restauranter
12-10-2025
-
McDonald’s-profil i Randers går på pension efter 33 år
12-10-2025
-
Regeringen vil forenkle regler for alkoholbevillinger
12-10-2025
-
Esbjerg Park lukker efter økonomiske udfordringer
12-10-2025
-
Feriebyplaner ved Ringkøbing Fjord sat i bero
12-10-2025