I en tid, hvor vi febrilsk søger løsninger på tidens åbenlyse klima, biodiversitets- og drikkevandsudfordringer, er fødevareområdet enormt spændende at være i, mener Michelin-kokken Christian Puglisi i en kronik i Politiken.

”Vi, der har vores daglige virke her, mærker en stigende forventning til den nye regering, der melder så ambitiøst ud på klimaområdet. Klimaet skal ikke nøjes med lappeløsninger – vi skal finde nye veje for en hverdag med mindre forbrug og mere kvalitet. Det gør sig gældende inden for transport, landbrug og i særdeleshed inden for fødevaresektoren”, skriver han.

Han mener, at landbrugets forståelse for gastronomisk kvalitet står i stærk kontrast til, hvad danskerne i stigende grad ønsker. Budskabet lyder, at vi skal gøre gastronomien til et folkeligt projekt, der kan nå ud i alle kroge af landet og løsne op for de skatte, vi gemmer på.

Læs hele kronikken her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne