Green Key og Wyndham Hotels & Resorts - verdens største hotelfranchisevirksomhed med over 9.200 hoteller i mere end 80 lande har indgået et nyt samarbejde, der skal hjælpe Wyndhams hoteller i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika (EMEA) med at forbedre deres bæredygtighed og miljømæssig indsats fx ved at tildele hotellerne Green Key, skriver GreenKey.dk.

Samarbejdet vil understøtte Wyndham Hotels & Resorts' fortsatte bæredygtighedsindsats i EMEA-regionen, herunder initiativer til at bevare naturressourcer, løsninger til at afbøde indvirkningen på klimaændringer gennem linned og håndklæde genbrugsprogrammer, energieffektiv belysning, genanvendelse og vandbeskyttelse.

Wyndham Hotels & Resorts undersøger også langsigtede bæredygtighedsmål i overensstemmelse med den nyeste klimavidenskab, herunder tilskyndelse til vedvarende energi, hvor det er muligt.

Har du fået læst?

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne