Green Key og Wyndham Hotels & Resorts - verdens største hotelfranchisevirksomhed med over 9.200 hoteller i mere end 80 lande har indgået et nyt samarbejde, der skal hjælpe Wyndhams hoteller i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika (EMEA) med at forbedre deres bæredygtighed og miljømæssig indsats fx ved at tildele hotellerne Green Key, skriver GreenKey.dk.

Samarbejdet vil understøtte Wyndham Hotels & Resorts' fortsatte bæredygtighedsindsats i EMEA-regionen, herunder initiativer til at bevare naturressourcer, løsninger til at afbøde indvirkningen på klimaændringer gennem linned og håndklæde genbrugsprogrammer, energieffektiv belysning, genanvendelse og vandbeskyttelse.

Wyndham Hotels & Resorts undersøger også langsigtede bæredygtighedsmål i overensstemmelse med den nyeste klimavidenskab, herunder tilskyndelse til vedvarende energi, hvor det er muligt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne