Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De tre nominerede til Årets Kantinepris 2019 har det til fælles, at de alle er ekstremt dygtige madhåndværkere, der leverer måltidsoplevelser af meget høj standard, og de har en god dialog og arbejder tæt sammen med deres lokale leverandører. Og så prioriterer de bæredygtighed og sæsonens råvarer meget højt.
Juryen er ikke i tvivl om, at køkkenerne hos de nominerede kantiner tager ansvar for madens kulinariske og sundhedsmæssige kvalitet, og at gæsterne bliver inspireret og udfordret dagligt.
Det er 16. gang, at erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer uddeler Kantineprisen. Men selv om der efterhånden er stor erfaring med at vælge de nominerede, bliver det ikke nemmere.
Lone Marie Eriksen, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:
”Der sker virkelig noget i den her branche. Niveauet løfter sig hele tiden, der stilles nye krav til køkkenerne om bæredygtighed og en grønnere retning samtidig med, at det høje kulinariske niveau opretholdes, og de spisende gæster føler sig i centrum”.
De nominerede til årets Kantinepris 2019 er:
Køkkenchef Thomas Starcke, PKA A/S, Hellerup
Head of Gastronomy Malte Sejer Sørensen, Trelleborg Sealing Solutions A/S, Helsingør
Kantineleder Line Bonnerup, Riantics A/S, Arden
Priserne overrækkes på Fødevaredagen
Vinderne hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted 24. september 2019 på Hindsgavl Slot på Fyn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Millionoverskud til Noma inden lukning på Refshaleøen
18-07-2025
-
HORESTA: Turistskat er en trussel mod lokal turisme
18-07-2025
-
Dragør og Skagen siger nej til UNESCO Verdensarv af frygt for overturisme
18-07-2025
-
HORESTA: Forslag om højere Airbnb-fradrag vil skade hotelbranchen
18-07-2025
-
Kampagner giver mærkbar effekt: Nordmænd vender blikket mod Nordvestkysten
18-07-2025