De netop afholdte Nordiske Mesterskaber på Island for tjenere og kokke blev en succes for det danske team. Guld til Nicolai Martens i tjenerfaget, mens Kasper Corell Larsen tog bronze i konkurrencen Young Chefs 2019.

Oven i de flotte individuelle placeringer kunne holdet også modtage prisen som Nordens bedste Team 2019. Så det var en ovenud begejstret administrerende direktør, Morten Juul Andersen, der kunne fejre trumfen med vinderen

”Det er i den grad en fantastisk – og vi skal mange år tilbage, før vi kan finde en så flot præstation ved de Nordiske Mesterskaber. At Nicolai Martens tager guldet og dermed sætter trumf på sin guldmedalje fra de seneste Europamesterskaber, er i den grad et bevis på et kæmpe talent. Ved siden af at det lykkes Kasper Corell Larsen at tage bronze viser at talentmassen også på kokkesiden er stor” – udtaler administrerende direktør Morten Juul Andersen.

”Gutterne kæmpede bravt og at de vinder prisen som bedste team, er også en fortælling om, at vi er super dygtige til at samarbejde. Man tænker holdet og mindre jeg, og det er det der giver succesen, også på den individuelle side” – slutter Morten Juul Andersen.

De næste store konkurrencer der kigges hen mod, er det kommende OL i Stuttgart 14. – 19 februar 2020.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Restaurant Brace vinder Årets Øko-Kok 2019

Ti kokke startede i silende regn med at spurte rundt på den økologiske gård, Stengården ved Bregnerød i Nordsjælland for at høste økologiske råvarer til en treretters menu.

Kok fra Slagelse tæt på VM-bronze

- Pointskalaen går til 800 og kokkeeleven Magnus Rosendahl var kun en lille håndfuld point fra bronzemedaljen, fremgår det af en udsendt meddelelse fra SkillsDenmark efter WorldSkills i Rusland, skriver Sjællandske.

Konkurrence: Kender du årets ’Young Chef’

Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels¬magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne